​072-3945403

יצירת קשר
...טוען...

בצפון

תודה שהגעתם לפורטל זכיינות המזון של ישראל!
פורטל זה נועד כדי לתת לכם את השירות המושלם בתחום הזכיינות. 

צוות האתר עובד מסביב לשעון כדי לספק לכם את מרבית האפשרויות, ובשביל ללוות אתכם בכל דבר שלא תעשו. 

ברוך בואכם לעמוד בצפון . צוות הפורטל יעניק לכם שירות שלא נראה כדוגמתו. בעקבות הניסיון הרב שלנו, נוכל ללוות אותך בכל אחד מהשלבים שתיתקלו בהם, כולל זיכיון

דעו תמיד כי זכיינות יכולה להיות הפיתרון המושלם בשבילכם. למה לכם לפתוח עסק ללא היסטוריה כאשר ניתן להצטרף לרזומה של מותג קיים? אנחנו בטוחים שלאחר תקופה גם אתם תידעו כי אין כל סיבה שאם אתם חפצים ב בצפון , לא תשיגו אותו בעזרת זכיינות.

בדיוק כך, אזרו אומץ, ובצעו ברגע זה את ההחלטה המושלמת ביותר שתוכלו לקבל. אין זה משנה אם אתם רוצים לאתר בצפון או כל שירות אחר – צוות פורטל הזכיינות של ישראל בכל עת יעמוד לשירותכם וייתן לכם ים של אפשרויות כדי להצליח.

אם אתם חוששים מרכישת זכיונות, הבינו כי בכל התפתחות בחיים בכל עת נמצא מוטיב של הסתכנות. במידה ו אתם מבצעים את הכל דרך הפורטל, אין אף סיבה שלא תגיעו להצלחה!

חברות מומלצות לפי אזור חיפוש

רשת חומוסים היא לא עוד רשת של מסעדות חומוס. הרשת, אשר התחילה מסניף קטן בפריפריה התרחבה בקצב מהיר מאוד לאזור המרכז וכיום כוללת כמה סניפים במודיעין, תל אביב, נתניה ורמת גן, ואפילו נבחרה לאחת מבין 100 החומוסיות הטובות ביותר בישראל!
רשת מיסטר פרצל הינה רשת עולמית המציעה מגוון רחב של פרצלים הנאפים במקום ומגוון ציפויים נמסים לבחירה אישית
רשת בתי קפה מקבוצת חברת הדלק דור אלון ו- ג.ג אינטרייד.
אחותה הקטנה של מינה טומיי - מטבח אסייתי
טעם ישראלי באריזה חדשנית
מסעדת בייג'ינג, כשמה כן היא – מסעדה אסייתית אשר בה ניתן ליהנות מהמגוון הרחב של המנות במטבח הסיני ובמטבח התאילנדי. חומרי הגלם אשר בהם משתמשים במסעדה הינם חומרי גלם איכותיים ומקוריים המיובאים הישר מן המזרח הרחוק ובזכותם ניתן להכין את המנות בצורה האותנטית ביותר.
המענה האופטימאלי לשוק המזון - רשת קינג ג'ורג'
מסעדת אוונגרד הינה מסעדה אשר פעילה כבר למעלה מעשר שנים בישראל. המסעדה הינה בסגנון אמריקאי, מסעדת בשרים המגישה ארוחות ערב משובחות לצד שידורי ספורט ישירים מרחבי העולם. הבעלים, דיוויד לוי, מקפיד על כך שבמסעדה תשרור אווירה נעימה וקלילה וכמובן, שהארוחות אשר יוגשו בה יהיו עשירות ומשביעות במיוחד.
הסניף הראשון של רשת גולדה בר הוקם בשנת 2010 בקריית חיים. גולדה בר שניתן על שמה של ראש ממשלת ישראל גולדה מאיר מציע תפריט עשיר ומגוון של מנות איכותיות.
רשת השניצלים המובילה בתחום המסעדנות בישראל בכל הנוגע לשניצלים.
רשת משקאות הבריאות הותיקה ביותר בארץ
רשת השניצליה מציגה את השניצל הטוב ביותר העשוי מהפילה של החזה של העוף!
הסניף הראשון הוקם בשנת 2004 בעפולה במתחם קניות "ג'י בעמק" הרשת בנויה על מכירת מזון מהיר נקניקיות ,המבורגר , שניצל .חביתות ירק לצמחונים
מאקי סושי בר היא הזדמנות עסקית וכלכלית למי שטבוע בו חיידק המסעדנות. לשלב אווירה מיוחדת עם הצלחה, זה לרכוש זכיינות של מאקי סושי.

מאמרים מקצועיים לפי תוצאות חיפוש

  • קייטרינג הוא מילה כל כך רחבה, כל כך לא ממוקדת שהפכה בשנים האחרונות מילה נרדפת לכל כך הרבה מושגים.
  • מצוקת האשראי, תנאי האשראי השוררים בשוק, קשיי גבייה ותשלומי מיסים בתאריכים קבועים, כל אלה מביאים למצוקת אשראי ותזרים מזומנים חנוק.

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014