​072-3945403

יצירת קשר
...טוען...

דגים

ברוכים הבאים לפורטל זכיינות המזון של ישראל!
פורטל זה הוקם כדי להביא לכם את השירות הטוב ביותר בעולם הזכיינות. 

צוות האתר עובד כלהזמן כדי לתת לכם את מיטב האפשרויות, ובשביל ללוות אתכם בלי גבולות. 

הגעתם לעמוד דגים. צוות הפורטל ייתן לכם שירות שלא נראה כדוגמתו. בעקבות הניסיון הרב שלנו, אנו מסוגלים ללוות אתכם בכל אחד מהשלבים שתעברו בהם, כולל זיכיון

דעו בכל עת כי זכיינות מסוגלת להיות הפיתרון הטוב ביותר למענכם. מדוע לכם לפתוח עסק חדש כאשר ביכולתכם להצטרף לרזומה של מותג מצליח? אנחנו יודעים שלאחר זמן מה גם אתם תבינו כי אין כל סיבה שאם אתם חפצים ב דגים, לא תשיגו אותו בעזרת זכיינות.

בדיוק כך, אזרו אומץ, ובצעו ברגע זה את ההחלטה הנכונה ביותר עבורכם. זה לא משנה אם אתם מחפשים דגים או כל דבר אחר – צוות הפורטל בכל עת יעמוד לשירותכם וייתן לכם מגוון רחב ביותר של אופציות כדי להשיג את מבוקשכם.

אם אתם חוששים מרכישת זכיונות, דעו כי בכל התקדמות בחיים בכל עת נמצא מוטיב של הסתכנות. במידה ו אתם עושים את הפעולות דרך פורטל הזכיינות של ישראל, אין כל סיבה שלא תגיעו להצלחה!

חברות מומלצות לפי אזור חיפוש

רשת נודלס 36 היא רשת מסעדות אסיאתיות בעלת שלושה סניפים בצפון תל אביב, דרום תל אביב, קריית אונו ופתח תקווה.
רשת ספגטים הינה רשת מסעדות איטלקית, אחת מבין המסעדות האיטלקיות המובילות בישראל בפריסה ארצית, מראש פינה בצפון ועד באר שבע בדרום.
"קפה בחורש" הוקם בשנת 2005 והוא למעשה מסעדה חלבית כשרה באווירה שלווה ופסטורלית אשר מציעה תפריט גדול ומגוון של מנות עשויות בקפידה רבה, מנות כמו: מתאבנים, ארוחות בוקר מגוונות, מרקים, סלטים, עיקריות, דגים ועוד..
קבוצת קפה קפה כוללת 6 מותגים מובילים מתחום הקולינריה

מאמרים מקצועיים לפי תוצאות חיפוש

  • המאכל היפאני המסורתי המורכב מאורז, דגים נאים ותוספות שונות, המגולגלים באצה, הפך בעשורים האחרונים למקובל מאוד בעולם המערבי. המסעדות הראשונות שהציעו לקהל בישראל סושי, היו מסעדות יוקרה בלבד, אולם עד מהרה, עם עליית הפופולאריות של הסושי בעולם, הוקמו בישראל לא מעט רשתות המציעות סושי במחירים שווים לכל נפש. מסעדות סושי, דוכני סושי ומשלוחי סושי, הפכו להיות חביבים במיוחד על הקהל הישראלי, שמעדיף את המזון המהיר שלו טרי, איכותי וזמין. הפריחה חסרת התקדים של תחום הסושי בישראל, מביאה יזמים רבים המעוניינים להיכנס אל עסקי המזון, להתעניין בפתיחה של מסעדות סושי בבעלותם. בפני היזמים הללו עומדות שתי אפשרויות עיקריות: להקים עסק עצמאי או להצטרף כזכיינים אל רשת סושי קיימת.

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014