​072-3945403

יצירת קשר
...טוען...

הזדמנויות עסקיות בעולם

ברוכים הבאים לפורטל זכיינות המזון של ישראל!
אתר זה נועד כדי לתת לכם את השירות הטוב ביותר בנושא הזכיינות. 

צוות הפורטל עובד מסביב לשעון כדי להעניק לכם את מיטב האפשרויות, ועל מנת ללוות אתכם עם כל החלטה והחלטה. 

ברוך בואכם לעמוד הזדמנויות עסקיות בעולם . צוות הפורטל ייתן לכם שירות שלא נראה כדוגמתו. בעקבות הניסיון הרב שלנו, נוכל ללוות כל אחד ואחד מכם בכל אחד מהשלבים שתעברו בהם, כולל זכיונות

הבינו בכל עת כי זכיינות יכולה להיות הפיתרון הטוב ביותר עבורכם. מדוע לכם להקים עסק מאפס כאשר ביכולתכם להצטרף להצלחה של מותג מצליח? אנחנו בטוחים שלאחר תקופה גם אתם תבינו כי לא קיימת סיבה שאם אתם חפצים בהזדמנויות עסקיות בעולם , לא תשיגו אותו ע"י זכיינות.

מסיבה זו, אזרו אומץ, ובצעו כעת את ההחלטה המושלמת ביותר עבורכם. אין זה צריך לשנות אם אתם רוצים לאתר הזדמנויות עסקיות בעולם או כל נושא אחר – צוות הפורטל לעד יעמוד לשירותכם ויספק לכם כמות גדולה של כלים כדי להצליח.

אם אתם חוששים מקניית זכיונות, זכרו כי בכל התקדמות בחיים לעד נמצא מוטיב של סיכון. במידה ו אתם מבצעים את השלבים דרך פורטל הזכיינות של ישראל, אין אף סיבה שלא תגיעו להצלחה!

חברות מומלצות לפי אזור חיפוש

רשת Sun היא רשת סושי בר המתפתחת וגדלה בישראל בשנים האחרונות. רשת Sunמקפידה על תקנים מקצועיים גבוהים במיוחד של שירות, איכות מוצר, עיצוב ומיתוג..
גורילה בר קפה הינו בית קפה אשר פועל 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע וכולל כ – 70 מנות מגוונות וטעימות במיוחד וכמובן - שרות אדיב וצוות מיומן.
מסעדת "המקסיקני" היא כבר מזמן לא רק מסעדה של טורטייה. בתחילה, נפתחה מסעדת "המקסיקני" בעיר באר שבע והייתה אחת מבין המסעדות המקסיקניות הבודדות בישראל. מהר מאוד המסעדה צברה קהל לקוחות גדול ושם טוב בכל רחבי הארץ – האוכל הטוב, צורת ההגשה והשירות האדיב משכו לקוחות מאזורים רבים אשר רצו להרגיש מעט את מקסיקו, כאן בישראל.
צ'וקולטה הינה רשת אשר הוקמה לפני 16 שנים על ידי היזם אייל שבבו, מתוך כוונה לשלב את האהבה הגדולה שלו לשוקולד ולהפוך אותה לפעילות עסקית ברוכה. בתחילת דרכה של הרשת היא עסקה בשיווק ישירות לחנויות של סלי מוצרי שוקולד איכותיים ודברי מתיקה.
Roy שוקולד הינה למעשה רשת של בוטיקי שוקולד ומתוקים והינה הרשת המובילה בישראל בתחום, רשת אשר מייצרת את מוצריה מחומרי הגלם הטובים ביותר אשר מיובאים מאירופה בעבודת יד.
פיצה דומינו הינה פיצה אשר מצליחה בזכות הטעם המיוחד המוכן על פי סודות המטבח האיטלקי, ובנוסף בזכות המגוון, המשלוחים והשירות האדיב.
פיצה פצץ הינה פיצרייה אשר הוקמה כבר בשנת 1983 ומאז ועד היום משרתת מאות אלפי לקוחות בכל חודש. כיום, רשת פיצה פצץ הינה רשת אשר מונה למעלה מ – 30 סניפים בכל רחבי הארץ ואם אתם רוצים לפתוח פיצרייה בעלת שם אשר יכולה להביא לכם בצלחה במהירות הרבה ביותר, רשת פיצה פצץ הינה הרשת המתאימה ביותר עבורכם.
קניבר בורגר הוקם לראשונה בשנת 2001 בעיר חיפה. מאז הקמתו דאגו בעלי המקום להקפיד על השירות ברמה הגבוהה ביותר ועל האוכל הטוב ביותר שניתן להגיש. האוכל מיוצר מבשר טרי איכותי המגיע בכל יום ויון למסעדה כך שהטעמים הנפלאים היוצאים מהמסעדה מפתיעים את כל הלקוחות וכך מעגל הלקוחות גדל מיום ליום בצורה משמעותית מאוד.
מסעדת אוונגרד הינה מסעדה אשר פעילה כבר למעלה מעשר שנים בישראל. המסעדה הינה בסגנון אמריקאי, מסעדת בשרים המגישה ארוחות ערב משובחות לצד שידורי ספורט ישירים מרחבי העולם. הבעלים, דיוויד לוי, מקפיד על כך שבמסעדה תשרור אווירה נעימה וקלילה וכמובן, שהארוחות אשר יוגשו בה יהיו עשירות ומשביעות במיוחד.
הסניף הראשון של רשת גולדה בר הוקם בשנת 2010 בקריית חיים. גולדה בר שניתן על שמה של ראש ממשלת ישראל גולדה מאיר מציע תפריט עשיר ומגוון של מנות איכותיות.
Bleecker Bakery, בלייקר בייקרי, הינה קונדיטוריית בוטיק אשר הוקמה על ידי שיתוף פעולה בין דני כץ וליאור וכולדר ויחד עם השף קונדיטור המוערך אורן בקר. תוך 3 שנים בלבד צברה לה הקונדיטוריה שם בכל רחבי הארץ – המאפים המיוחדים, השוקולדים המהודרים והקינוחים עוצרי הנשימה הפכו את המקום למעין גן עדן עלי אדמות, מקום שרבים בוחרים בו כדי להתפנק כמו שצריך ולהרגיש חו"ל כאן בישראל.
קבוצת קפה קפה כוללת 6 מותגים מובילים מתחום הקולינריה

מאמרים מקצועיים לפי תוצאות חיפוש

  • רוצים לרכוש זיכיון למסעדות ? אתם יכולים ליהנות מהיתרונות הרבים של הזיכיון אך ורק אם תבצעו את הרכישה בצורה נכונה. אנו בפורטל הזכיינות של ישראל מציעים לכם מגוון רחב של מידע בתחום ואף שירות של מומחים אשר ישמחו להעניק לכם ייעוץ וליווי מקצועי לאורך כל הדרך, כזה שיאפשר לכם לבצע את רכישת הזיכיון בצורה נכונה ומקצועית.
  • כיום ללא ספק הפך התחום של זכיינות מזון לתחום הרבה יותר מוכר והרבה יותר מבוקש מאי פעם, תחום אשר רבים פונים אליו כדי לקטוף פירות הצלחה בצורה הרבה יותר טובה
  • זכיינות של רשתות מזון מהיר הפכה בשנים האחרונות לזכיינות מבוקשת מאוד
  • הקמת עסק בזכיינות של מותג מוכר בתחום המזון זוהי יטה יעילה מאוד להקמה של עסק חדש ומצליח, בייחוד בתחום המזון. בתחום המזון קשה מאוד להפוך עסק למוכר ובעל לקוחות רבים ולעיתים יכולה לעבור תקופה ארוכה מאוד עד שתכנס כמות גדולה של לקוחות אל החנות. לכן, הקמה של חנות מזון בזכיינות חוסכת את זמן ההקמה הארוך והמתיש ומעניקה לכם אפשרות להצליח כבר מהרגע הראשון ולהקים עסק מזון אשר ימשוך אליו לקוחות רבים מהפתיחה ולאורך זמן.
  • אם אתם רוצים להקים עסק עצמאי משלכם אך אין לכם כוח להתעסק עם כל הסידורים הנלווים לפתיחתו של העסק ועם נושא השיווק עד שהעסק יהפוך להיות מוכר ומצליח, תוכלו למצוא עסקים אשר נמצאים בקטגוריה של עסקים למכירה יד 2 או עסקים אשר עומדים להשכרה וכך להרוויח כבר מהיות הראשון על חשבונות של עסק קיים עם שם וקבל לקוחות קבוע. בשנים האחרונות ישנה תחרות גדולה מאוד ולא פשוט כלל להקים עסק ולפתח אותו ולכן עסקים למכירה מהווים את הפתרון הטוב ביותר – במקום לעסוק בפתיחת העסק ושיווקו, אפשר לרכוש עסק מוכן.
  • כאן תוכלו לקרוא מעט על עסקאות שהתבצעו באמצעות הפורטל.
  • אם אתם מחפשים הזדמנויות עסקיות, הגעתם למקום הנכון!
  • חברת Just In Time חברה המסייעת לעסקים לקדם עצמם ברזי הרשת האינטרנטית.
  • מצוקת האשראי, תנאי האשראי השוררים בשוק, קשיי גבייה ותשלומי מיסים בתאריכים קבועים, כל אלה מביאים למצוקת אשראי ותזרים מזומנים חנוק.
  • משרד דנהירש ושות' (DNH) מתמחה בייצוג ובליווי רשתות מזכות וזכיינים של מותגים מובילים ממגוון תחומים (מזון, הלבשה, מוצרי צריכה ותחומים אחרים). מעורבות

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014