​072-3945403

יצירת קשר
...טוען...

המקסיקני

אנו מזמינים אתכם לפורטל זכיינות המזון של ישראל!
אתר זה נוצר כדי להביא לכם את השירות האיכותי בתחום הזכיינות. 

צוות הפורטל עובד 24 שעות כדי לתת לכם את מרבית האפשרויות, ובשביל ללוות אתכם עם כל החלטה והחלטה. 

ברוך בואכם לעמוד המקסיקני. צוות הפורטל יעניק לכם שירות מושלם. בעקבות הניסיון הרב שלנו, אנו מסוגלים ללוות כל אחד ואחד מכם בכל אחד מהשלבים שתעברו בהם, כולל זכיונות

הבינו תמיד כי זכיינות מסוגלת להיות הפיתרון המושלם עבורכם. מדוע לכם להרים עסק ללא היסטוריה כאשר ניתן להצטרף לרזומה של מותג מוכח? אנחנו יודעים שלאחר זמן מה גם אתם תהיו בטוחים כי אין כל סיבה שאם אתם רוצים ב המקסיקני, לא תמצאו את הדרך ע"י זכיינות.

מסיבה זו, שנסו מותניכם, ובצעו עכשיו את ההחלטה המושלמת ביותר בשבילכם. זה לא צריך לשנות אם אתם חפצים בשירותי המקסיקני או כל שירות אחר – צוות האתר תמיד יעמוד בשבילכם וייתן לכם מגוון רחב ביותר של אפשרויות כדי להגשים חלום.

אם הינכם חוששים מרכישת זכיינות, הבינו כי בכל התקדמות בחיים בכל עת נמצא קמצוץ של אי ביטחון מוחלט. כאשר אתם מבצעים את הפעולות דרך האתר, אין כל סיבה שלא תבצעו את זה!

חברות מומלצות לפי אזור חיפוש

מסעדת "המקסיקני" היא כבר מזמן לא רק מסעדה של טורטייה. בתחילה, נפתחה מסעדת "המקסיקני" בעיר באר שבע והייתה אחת מבין המסעדות המקסיקניות הבודדות בישראל. מהר מאוד המסעדה צברה קהל לקוחות גדול ושם טוב בכל רחבי הארץ – האוכל הטוב, צורת ההגשה והשירות האדיב משכו לקוחות מאזורים רבים אשר רצו להרגיש מעט את מקסיקו, כאן בישראל.
מקסיקנה הינה מסעדה מקסיקנית אותנטית אשר בה ניתן להינות מטעמי המטבח המקסיקני והטקס מקס. המסעדה הוקמה בשנת 2006 ומיקומה בתל אביב בבוגרשוב –בן יהודה מרכז הבילויים.

מאמרים מקצועיים לפי תוצאות חיפוש

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014