​072-3945403

יצירת קשר
...טוען...

פתיחת סניף / סניפי בתל אביב

ברוכים הבאים לפורטל זכיינות המזון של ישראל!
אתר זה נועד כדי לתת לכם את השירות המושלם בנושא הזכיינות. 

צוות הפורטל עובד כלהזמן כדי לספק לכם את מיטב האפשרויות, ובשביל ללוות אתכם תמיד. 

ברוך בואכם לעמוד פתיחת סניף / סניפי בתל אביב . צוות האתר יספק לכם שירות מושלם. בעקבות הניסיון הרב שלנו, אנו מסוגלים ללוות כל אחד ואחד מכם בכל אחד מהשלבים שתיתקלו בהם, כולל זכיינות

הבינו בכל עת כי זכיינות מסוגלת להיות הפיתרון הטוב ביותר עבורכם. מדוע לכם לפתוח עסק ללא היסטוריה כאשר ביכולתכם להצטרף לרזומה של מותג מצליח? אנחנו מבינים שלאחר תקופה גם אתם תידעו כי אין כל סיבה שאם אתם מעוניינים בפתיחת סניף / סניפי בתל אביב , לא תשיגו אותו ע"י זכיינות.

לכן, אזרו אומץ, ובצעו ברגע זה את ההחלטה הטובה ביותר שתוכלו לקבל. זה לא משנה אם אתם מחפשים פתיחת סניף / סניפי בתל אביב או כל שירות אחר – צוות פורטל הזכיינות של ישראל בכל עת יעמוד לשירותכם ויספק לכם כמות גדולה של אפשרויות כדי להצליח.

אם אתם חוששים מרכישת זכיונות, דעו כי בכל התפתחות בחיים בכל עת נמצא מוטיב של אי ביטחון מוחלט. במידה ו אתם נוקטים את הפעולות דרך הפורטל, אין כל סיבה שלא תבצעו את זה!

חברות מומלצות לפי אזור חיפוש

מסעדת בייג'ינג, כשמה כן היא – מסעדה אסייתית אשר בה ניתן ליהנות מהמגוון הרחב של המנות במטבח הסיני ובמטבח התאילנדי. חומרי הגלם אשר בהם משתמשים במסעדה הינם חומרי גלם איכותיים ומקוריים המיובאים הישר מן המזרח הרחוק ובזכותם ניתן להכין את המנות בצורה האותנטית ביותר.
הסניף הראשון של רשת גולדה בר הוקם בשנת 2010 בקריית חיים. גולדה בר שניתן על שמה של ראש ממשלת ישראל גולדה מאיר מציע תפריט עשיר ומגוון של מנות איכותיות.

מאמרים מקצועיים לפי תוצאות חיפוש

  • מצוקת האשראי, תנאי האשראי השוררים בשוק, קשיי גבייה ותשלומי מיסים בתאריכים קבועים, כל אלה מביאים למצוקת אשראי ותזרים מזומנים חנוק.

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014