​072-3945403

יצירת קשר
...טוען...

שווארמה

אנו מזמינים אתכם לפורטל זכיינות המזון של ישראל!
אתר זה נוצר כדי להביא לכם את השירות הטוב ביותר בתחום הזכיינות. 

צוות הפורטל עובד מסביב לשעון כדי לספק לכם את מרבית האפשרויות, ועל מנת ללוות אתכם תמיד. 

הגעתם לעמוד שווארמה. צוות האתר ייתן לכם שירות איכותי במיוחד. בעקבות הניסיון שרכשנו עם הזמן, מתאפשר לנו ללוות כל אחד ואחד מכם בכל אחד מהשלבים שתעברו בהם, כולל זיכיון

דעו בכל עת כי זכיינות מסוגלת להיות הפיתרון המושלם עבורכם. בשביל מה לכם לפתוח עסק מאפס כאשר ביכולתכם להצטרף להצלחה של מותג מצליח? אנחנו יודעים שלאחר זמן מה גם אתם תבינו כי לא קיימת סיבה שאם אתם חפצים ב שווארמה, לא תמצאו את הדרך באמצעות זכיינות.

לכן, שנסו מותניכם, ובצעו ברגע זה את ההחלטה הטובה ביותר שתוכלו לקבל. זה לא צריך לשנות אם אתם חפצים בשירותי שווארמה או כל דבר אחר – צוות פורטל הזכיינות של ישראל לעד יעמוד לשירותכם ויעניק לכם מגוון רחב ביותר של אופציות כדי להצליח.

אם הינכם חוששים מרכישת זכיינות, דעו כי בכל התפתחות בחיים תמיד נמצא קמצוץ של סיכון. אם אתם עושים את השלבים דרך האתר, אין אף סיבה שלא תבצעו את זה!

חברות מומלצות לפי אזור חיפוש

שווארמה גריל בר, בואו להצטרף לרשת שרוצה להרוויח יחד איתכם ולא מימכם.
הסניף הראשון הוקם בשנת 2004 בעפולה במתחם קניות "ג'י בעמק" הרשת בנויה על מכירת מזון מהיר נקניקיות ,המבורגר , שניצל .חביתות ירק לצמחונים

מאמרים מקצועיים לפי תוצאות חיפוש

כתבות

  • יש לא מעט מקרי הצלחה בארץ בתחום הזכיינות. אך יש לדעת שלא כל הנוצץ זהב, כך שגם אם שני אנשים הולכים על אותה זכיינות של אותו בית עסק, אחד עשוי לצאת מרוצה ומרווח, בעוד השני ייצוא מופסד. במה הבדלים אלו תלויים? ובכן לרוב בשיעורי הבית ואף באופי הבחירות השונות, (כגון מיקום ותזמון), ואף לכלל הסעיפים השונים שהוכנסו בחוזה. על כן לפני שעושים עוד צעד בתחום, מומלץ לדעת מה מומלץ וממה יש להיזהר, על מה להתעקש ומה ניתן להחליק.
  • כאשר מדובר על זכיינות, יש להיות מודעים לכך שיש שני צדדים למטבע. מצד אחד יש את המזכה, ואילו מהצד השני יש את הזכיין. שני הצדדים עוברים מערכת לבטים לפני שהם בוחרים לעבוד ביחד, ולשני הצדדים יש מגוון אופציות לפני שהם מאשרים את הצד השני. כך שהזכיין מתלבט רבות אל איזו חברה לפנות, ואילו מהצד השני המזכה מתלבט למי להעניק את הזכות, כיוון שבחירה שגויה עשויה לפגום בהכנסות שאמורות לזרום מהזכיין, ואף לפגום בשמו הטוב של בית העסק.
  • כאשר מותג בוחר להרחיב את הרשת, הוא צריך לפנות משאבים וסכומי כסף עבור פתיחת הסניפים הנוספים. עם זאת כאשר הוא בוחר להרחיב את העסק ע"י הענקת זכיינות, הוא זוכה גם להתפרס, גם לקבל תשלום מהאחוזים, (לפי מה שנחתם בחוזה), וגם להעצים את שמו ולמשוך יותר לקוחות- וזאת כיוון שאנשים אוהבים מותגים, ולקוחות נוטים לשייך את כמות הסניפים לטיב המוצר.
  • כבר נאמר רבות על נפלאות הזכיינות, ועל הרווח הגדול שהוא עתיד לייצר בטווח הזמן הקצר. עם זאת יש לדעת שלא כל אחד יכול לצאת לדרך, כיוון שבמקרה זה על מנת לעשות כסף צריך כסף, צריך סכום לא מבוטל שיעמוד לרשות הזכיין, וזאת על מנת שיוכל לקנות את רשות הזכיינות, ולא רק זאת, אלא גם שיאפשר לו לשכור את המקום, לשלם לעובדים, לעשות שיפוצים במקום המיועד, לשלם ליועצים המשפטיים שמלווים את ההסכם המשפטי וכדומה.
  • מעצבת עסקי המזון המובילה בישראל. דקלה היא מעצבת פנים איכותית וחדשנית.
כל הזכויות שמורות לקבוצת זכיינות ישראל - 2014